ضرورت ها و پیامدهای تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران

ش, 09/04/1396 - 12:40
ضرورت ها و پیامدهای تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران

ضرورت ها و پیامدهای تاسیس دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران

 

در فروردین ماه 1393 قطعنامه ای در پارلمان اتحادیه اروپا به تصویب رسید که در متن آن جمله ای دارد که میتوان اهداف؛ضرورت ها و پیامدهای تاسیس این دفتر در جمهوری اسلامی ایران را عیان می کند. و حجتی برای موافقان و مخالفان آن باشد

قطعنامه با عنوان((راهبرد اتحادیه اروپا درباره ایران))می گوید: می بایست دفتر نمایندگی اتحادیه اروپا در ایران تاسیس شود تا بر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور ایران نظارت مستقیم داشته باشد

این جمله قطعنامه با شفافیت و صراحت گویای این نکته است که تعامل در کار نیست و هدف اتحادیه اروپا راهی برای نفوذ از درب های بسته برای اهدافی مشخص است.

سابقه دخالت و دست اندازی آمریکایی ها از طریق اتحادیه اروپا و ورود مستقیم اتحادیه اروپا (قبل از برجام در ایران) گویای این موضوع است که همه کسانی که با نگاه به مسائل و مصالح و منافع ملی دل در گرو استقلال کشور داشته با چراغ سبز و خنده های مصنوعی رقیب نبایستی میدان را خالی کرده و با چهره پردازی دشمنان نقاب دار نظام به راحتی دشمن را از برج و باروی نظام عبور داده و برایش فرش قرمز پهن کنند.

امروز کسانی که سابقه عدم پایبندی شان در انجام تعهدات با نظام اسلامی و عبورشان از خط قرمز نظانم مانند ورود به حوزه اقتدار نظام از جمله مباحث موشکی و حقوق بشر و یا تحریم های مادر سابقه بدی از آنت در نزد افکار عمومی به یادگار گذاشته نبایستی به یکباره با جمهوری اسلامی پسرخاله شوند. و حتما باید بدانند که ملت بزرگ ایران در حافظه اش دیدار مقامات اروپایی با محکومان فتنه را ثبت و ضبط کرده است و می داند که پیشینه این فرض را تقویت می کند که هدف اصلی افتتاح این دفتر چیزی جز بر قراری رابطه مداوم با جریان غرب گرا و برنامه ریزی جدی نفوذ در پسابرجام نکته دیگری را به اذهان متبادر نمی کند.

حال این سوال مطرح است که ضرورت افتتاح این دفتر چه میزان و پیامدهای آن در جمهوری اسلامی چه خواهد بود؟

سخنگوی محترم وزارت امور خارجه در گفتگو با خبرگزاری ایسنا می گوید: ایران از مدت ها قبل دفتر نمایندگی در مقر اتحادیه اروپا در بروکسل داشته است و در حال حاضر هم فعال است طرف اروپایی هم بعنوان یک عمل متقابل  علاقمندی خودرا برای اینکه بتواند در تهران دفتر نمایندگی داشته باشد اعلام کرده است این منطق مشمولان دولت است

اما افتتاح دفتر و تبادل برای حفظ مناسبات اقتصادی و روابط تجاری، فنی به ظاهر مذموم و منفی نیست ولی سوال ما از همه دولتمردان اینست و ممکن است ذهن همه مخاطبان را به خود مشغول کند که با وجود اینکه همه کشورهای اروپایی در تهران سفارتخانه دارند و چنانچه ضرورت برای حفظ مناسبات تجاری و اقتصادی باشد به راحتی میتوانند هرکدام از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از طریق سفارت خانه کشورشان اقدام کنند و با این حال تاسیس این دفتر در تهران چه ضرورتی را می تواند داشته باشد.

 ریچارد هاویت تهیه کننده مستند راهبری اتحادیه اروپا درباره روابط با ایران گفته بود عزم اروپا برای اعمال نفوذ بر ایران به ویژه در زمینه حقوق بشر جدی است و صحبت از نظارت مستقیم بر مسائل سیاسی و اجتماعی کشور ایران دارد .

لازم است دست اندرکاران و مسئولان تصمیم گیر در نظام اسلامی با دقت و وسواس به تقاضای اتحادیه اروپا چشم دوختهکه به نظر می رسد چنانچه شاهد وادادگی در این خصوص باشیم  می تواند پیامدهایی نگواری را برای نظام داشته باشد.

1-اقدام به مانیتور کردن اقدامات نظام اسلامی توسط اتحادیه اروپا نسبت به عناصر سکولار و غربی در ایران 2-دخالت در هرگونه تصمیم نظام نسبت به عوامل مخل امنیتی از جمله سران و عناصر فتنه88 3-حمایت و دخالت نسبت به عناصر همجنس گرا و عناصر سیاسی از جمله به بهانه حقوق بشر 4-نزدیک شدن به برخی عناصر غرب گرا در فضاهای مجازی و رسانه ای و تبلیغ علیه نظام اسلامی 5-پیگیری برجامیزه کردن برنامه موشکی و تضعیف اقتدار جمهوری اسلامی.

 

 

والسلام

سازمان بسیج اساتید. طلاب وروحانیون کشور

دیدگاه ها

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

افزودن دیدگاه جدید

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.